2013. augusztus 28., szerda

18.rész - Fotózás*Halihóóó! Meghoztam az új rééészt :) Remélem tetszik meg minden x
Nos, most,hogy elkezdődik a suli egy héten csak egyszer, max kétszer fogok új részt hozni :/ Bocsi mindenkinek de nem tehetek róla :) 
Jó olvasást és nézzetek be a másik blogomra is xx:

Ja, és köszi a díjat, következő részhez kirakom!!:)

Másnap belém hasított a tudat,hogy egy fotózásom lesz. Szemem szinte kiugrott helyéről. Amilyen gyorsan csak tudtam lezuhanyoztam és készülődni kezdtem,mert már késésben voltam. Nick -a fotós- azt mondta,hogy ez elég szexis fotózás lesz és teljesen mindegy mit veszek fel úgy is átfogok öltözni. Gondoltam azért veszek egy jó cuccot amibe elmehetek, végül is nem égethetem le a srácokat,mint például Eleanor. Mindig úgy néz ki,mint egy csöves amit nem is értek. Louis egy csomó pénzt ad oda neki fogalmam sincs hova költi. Lényegtelen, nem is érdekes, a lényeg csak annyi,hogy én adok magamra.
Amint felöltöztem mentem is reggelizni.

-Oh, oooooh-mondta Zayn amikor végignézett rajtam. A többiek is végigmértek én pedig csak vigyorogtam.

Nos, ameddig itt tartózkodunk kapunk reggelit,ebédet és vacsorát is. Gondolom a reggelit fogjuk csak elfogyasztani,mert a többit nem itt fogjuk.

-Hova mész sexy bitch?-kérdezte Harry kanos vigyorral az arcán.

-Fotózásra-mondtam és kihúztam egy széket,majd helyet foglaltam.

-Elvigyelek majd?-kérdezte Liam.

Gondoltam miért ne, legalább nem kell taxira pazarolnom a pénzem,ezért bólintottam egyet. Raktam a tányéromra két szelet pirítós kenyeret megkentem vajjal és elfogyasztottam. Amikor izgulok nem tudok sokat enni úgy mint ahogy általában.

-Jobb lenne ha én vinném el, mostanában amúgy is rád szálltak a paparazzik-mondta Harry.

Hátradőltem és néztem őket. Nekem teljesen mindegy volt,hogy kifog elvinni csak érjek oda.

-Végül is mehettek mindketten-vigyorgott Louis.

-Döntsétek el addig megyek és megigazítom a sminkem-mondtam és felálltam a székből.

Visszamentem a szobámba, felkentem egy babarózsaszín rúzst a számra, megigazítottam a hajam és visszamentem.

-Na?-kérdeztem mosolyogva.

-Mindketten megyünk-mondták.

Gondoltam,hogy nem fogják tudni eldönteni. Tudtam,hogy ez lesz a vége.

Beszálltunk a kocsiba. Liam a kormány mögé, én az anyósülésre, Harry pedig hátra. Számomra egy picit fura volt a helyzet. Nem tudom miért de elég kínosan éreztem magam.
Lediktáltam a címet,Liam beütötte a GPS-be és elindultunk. Örömmel figyeltem LA utcáit. Egyszerűen gyönyörű ez a hely.


-Asszem' megérkeztünk-mondta Liam.-Ti is jöttök?-kérdeztem.

-Hát mit gondoltál? Még jó hogy-vigyorgott Harry.


Kiszálltunk a kocsiból és a stúdió felé vettük az irányt. Ahogy beléptünk olyan hatása volt,mintha valami ügyfélfogadóba mentünk volna de rájöttem,hogy ezen belül még van egy csomó terem. Ez csak a váróhelység. Odamentünk a pult mögött álló nőhöz és a srácok rögtön rám szegezték a tekintetüket. Avagy "te beszélsz" nézéssel kezdtek vizslatni. Megforgattam a szemem és megszólaltam.


-Jó napot. Nick Jonashoz jöttem-mondtam. A srácok kikerekedett szemekkel néztek rám én pedig már majdnem elnevettem magam.

-Elnézést, itt Nick Jonas nem, csak Nick Hamberger található.

-Pedig Nick azt mondta,hogy itt lesz. Nick Jonas, tudja. A Jonas testvérekből.

A srácok már dőltek a nevetéstől én pedig halványan mosolyogtam. Már alig bírtam visszafogni.


-Hölgyem, kérem, ne viccelődjön velem-mondta a nő goromba fejjel.


-Hmm, hát oké. Nem viccelődtem, de mindegy. Akkor beérem Nick Hambergerrel is.

-Mi a neve?-kérdezte.

-Pamela "Chachi" Gonzales.


-Oké. 13as terem.


Ahogy arrébb lépkedtünk egy pár lépést rögtön kitört belőlem a röhögés. Nem tudom mi ütött belém de jól esett megviccelni. Bár ő nem értette a viccet, akkor is jó volt.

-Meghalok. Ez nagyon nagy volt!-nevetett Harry.

-Ez még is hogyan jutott eszedbe?-fogta a hasát Liam.

-Valahogy azon agyaltam még a kocsiban,hogy milyen szexisten lett,biztos azért-vontam meg a vállam.


Lifttel felmentünk az első emeletre és a tizenhármas termet kezdtük kutatni. Körülbelül háromszor mehettünk el előtte mire észrevettük.
Bekopogtam és vártam,hogy ajtót nyisson.


-Pamela-mondta és ölelésre nyitotta kezeit.

-Nick-mondtam és megöleltem. Már nagyon rég láttuk egymást ezért mindketten nagyon örültünk. Ő apám egyik régi haverja. Körülbelül 4 éve láttuk egymást utoljára. Ő hívott,hogy szeretne egy fotósorozatot rólam.

-Úristen, egyszerűen gyönyörű vagy. Hihetetlen mennyit fogytál azóta is. Csak úgy sugárzol. Elképesztő vagy-mosolygott-És magaddal hoztad ezt a két szépfiút is-mondta és felhúzta a szemöldökét. Oké, Nick csak egy kicsit langyos, de nagyon jó arc.

Liam és Harry összenéztek és mindketten nevetni kezdtek.
-Gondolom ismered őket-mosolyogtam.

-Persze,hogyne-vigyorgott. Nick egyébként egy szexisten. Tényleg kár érte.

Beljebb mentünk én pedig ámulva néztem körül. Egyszerűen fantasztikus hely volt. Leültünk egy picit beszélgetni az elmúlt évekről. Meséltem magamról és ő is magáról.

-Na és melyikőjük a barátod?-kérdezte a srácokra nézve.

Liam megnyalta a száját és zavarában az ujjait tördelte. Harry csak vigyorgott.

-Egyik sem-mosolyogtam.

-Az meg hogy lehet?-kérdezte ámulva. Elnevettem magam.

-Nem mintha nem lenne jelentkező-mosolygott Liam. Ez volt az amit nem értettem. Ő még sosem hozta fel ezt a témát. Még sosem mondta,hogy esetleg szeretne a barátom lenni. Talán nem is magára gondolt vagy fogalmam sincs.

Egy picit feszült volt a levegő Nick pedig megérzi ezt, ahogy most is,ezért megtörte a kínos csendet.

-Na drágám, most is csodálatosan nézel ki és eszméletlenül csinos vagy de ha meglátod a göncöt amibe leszel elfogsz ájulni, de garantáltan nem csak te hanem a fiúk is-kacagott.

A srácok ültek tovább én pedig Nickkel elindultam a ruharészleghez ahol egy csomó ember volt. Mindenkinek köszöntem ameddig a fotós előkereste a ruhámat.

-Itt van-mondta és kezembe nyomta a ruhadarabokat. Időm sem volt megnézni, rögtön húzott magával az öltözőbe. Ahogy felvettem rögtön belém hasított a tudat,hogy iszonyúan jól nézek ki és ez a szett nekem lett kitalálva. Minden szögből megnéztem magam és amikor már elégnek tartottam kimentem. Nick már nem volt ott,ezért visszamentem a fotósrészleghez, ahol a képeket fogja készíteni. Már egy csomó ember volt ott és minden tekintet rám szegeződött. Csak egy picit éreztem magam kellemetlenül.

"Uramisten"olvastam le Liam szájáról. Mindenki jól végigmért én pedig csak mosolyogtam. Tetszett a helyzet.

-Én megmondtam-mondta Nick és átölelt.

Gyorsan csináltak egy kis sminket-ha a félóra gyorsnak számít- aztán kezdődött a fotózás. Próbáltam dögös lenni és egyszerre niggás is. Nick azt mondta,hogy táncolhatok is ha gondolom én pedig ezért elkezdtem mozogni egy picit Rihannásan.

Nem mertem ránézni a srácokra,mert tudtam,hogy már így is teljesen elvagyok pirulva. Tartottunk egy perc szünetet én pedig elmentem inni,mert a torkom már teljesen kiszáradt. Két kezet éreztem meg a csípőmön felkúszni. Olyan hirtelen jött,hogy majdnem félrenyeltem a vizet.

-Tudod, kurvára szexi vagy nigga kurva-mondta és elkezdett simogatni. Beharaptam a számat és elmosolyodtam.

"Kezdüünk"hallottam Nick hangját. Elosont mögülem,mintha semmi sem történt volna és visszament a helyére.

Ott állt én pedig csak néztem ahogy beszélget. A szemeimet lesem vettem róla. Annyira kívántam,hogy az már lehetetlen volt számomra. Szemeim teljesen el lehettek sötétülve. Testem vágyott rá,úgy mint még soha. Ajkait megnyalta, ujjaiból punci alakot formált és eljátszotta,hogy a száját dörzsöli. Számat beharaptam, tudtam,hogy ezt most nekem szánja. Arra akar célozni,hogy így nyalna ki, ha engedném. Ő volt az első aki ilyen élményben létesített engem és azt sosem fogom elfelejteni. Olyan hatást keltett bennem,mint amilyet más nem nagyon tudna. Harry nyelve tökéletes. Jobban tud bánni a nőkkel ilyen fiatal léttére,mint pár tapasztalt férfi. 
Számat egy vonallá préseltem. Combjaimat összezártam, féltem,hogy a nedvem végigfog folyni a combomon. Lehetetlen mennyire nedves voltam. Egyáltalán nem érdekelt Liam abban a pillanatban,sem a fotózás. Én Harryt akartam magamon,vagy magamalatt. Teljesen mindegy csak azt akartam,hogy bennem legyen a méretes szerszámja. "Ezt még visszakapod"tátogtam. Harry elégedetten elmosolyodott. Oh istenem hányszor megakart már dugni,és én barom nem engedtem. Oké,volt egy kis kalandom vele azon a játékon kívül de az szinte semmi volt. Ahogy láttam kanos vigyorát egyre csak gyengültem. Kikészített az a jelenet amit előadott csak hogy mindennél jobban akarjam őt. Az sem érdekelt volna ha ott rögvest megbasz csak csinálja.

Nick még csinált pár képet aztán át kellett öltöznöm. Ez a ruha kiverte a biztosítékot is. Az alakom elég szépen látszott benne és a bőrdzseki csak feldobta. Harry ahogy megpillantott engem rögtön helyet foglalt. Kezét a farkához rakta, úgy tűnt,hogy takarni szeretné. Oh, csak nem? Haha.

1 órával később

Liam és Harry már teljesen ki voltak készülve. Megköszöntem Nicknek a képeket és elindultunk haza. Természetesen azokat a cuccokat megkaptam ingyen. Ezért imádom ezt a pasast.
Amikor elindultunk egyik srác sem szólt hozzám. Nem is tudom miért.

Egy SMS-re lettem figyelmes. Harrytől érkezett. Az eleje,amit kimutatott a telefonom érdekes volt. Kíváncsi voltam a folytatásra.

"Tudod mit műveltél a farkammal? Nem akar lenyugodni egy kicsit sem. A francba veled. Visszamegyünk a hotelba gyere át a szobámba. Légyszi"

Ahogy felolvastam rögtön mosolyra húzódott a szám. Szóval igen, kurvára felizgattam, úgy ahogy ő is engem.

Amint megérkeztünk rögtön mentem a szobámba. Lepakoltam a cuccaimat és vártam egy kicsit,hogy Harry azt higgye,hogy nem fogok átmenni. Amikor már éreztem,hogy ennyi elég lesz elindultam. Minden kopogás nélkül bementem, bezártam magam után az ajtót és mosolyogva álltam. Harry az ágyon feküdt és engem nézett. Felült egy picit majd megnyalta az ajkait.
Lassan elkezdtem felé menni. Közben ő is felállt az ágyról és várta,hogy odaérjek.

Napbarnított teste tökéletes volt,ahogy látszott az ing alatt. Nem is tudom minek az,ha szinte alig takar valamit. Ingét szinte letéptem róla és eldobtam. Lelöktem az ágyra és fölé tornyosultam. Testét lassan végignyaltam és kezemmel az izmos karját simogattam. Ahogy a szájához értem egy forró csókot nyomtam rá. Harry felnyögött. Pillanatok alatt átfordított, így én voltam alul, ő pedig fölöttem. Amilyen gyorsan csak tudott megszabadított a ruhámtól. Látni akarta a testemet. Azok a zöld íriszek és az a göndör haj. Egyszerűen megbolondított engem. Valamiért akartam is és nem is. Nem akartam Liamet megbántani de viszont már nagyon kívántam Harryt. A bűntudat mardosott legbelül,ahogy Harry megérkezett a puncimhoz. Bugyimat félrehúzta és belém vezette két ujját,majd a nyelve is társult hozzá. Egyre jobba ziháltam. A testem csak úgy hullámzott. Pár pillanat múlva feldugta a harmadik ujját is. Mosolyogva nézett rám. Tudtam,hogy mire gondol. Amikor elsőnek történt ez egy ujját tudta csak feltolni, most pedig már megy a harmadik is.
Egyre gyorsabban munkálkodott rajtam aminek eredményeként csak úgy spriccelt belőlem a nedv. Harry kinyitotta száját így az egész belefolyt. Lenyelte,majd fölém tornyosult. Elmosolyodott. Levette a nadrágját én pedig csak beharapott szájjal figyeltem. Szétnyitotta lábaimat így közéjük férkőzve.

-Ne!-mondtam mielőtt belém hatolt volna.

2013. augusztus 21., szerda

17.rész - Játék*

Hali:) Meghoztam az új részt,bár ezt gondolom látjátok :D Szerintem beállítom,hogy csak névvel lehessen írni,mert nem akarom,hogy páran többször írjanak kommentet! Amúgy köszönöm a sok komit imádlak titeket :D Na szóval,írjátok le a véleményeteket stb. ja,meg ha akartok akkor simán hozok giffes részt :DDD Na mindegy. Jó olvasást bye.

Ja és még valami: http://sodeepinlove.blogspot.hu/ meghoztam már a 6. részt. :)

Ja, meg követhettek twitteren ha gondoljátok : BarbiNigga-Jó, és szerinted honnan tudják,hogy kivel voltam bent?-magyaráztam úgy mintha valami nagy okosságot mondtam volna.

-Hát nem is tudom körülbelül hányszor kiáltottad azt,hogy Liam-mondta idegesen Paul.

-Jó, engem ez nem érdekel-mondtam és ott hagytam őket.

Este

Már nagyon izgultam,hogy Liam mit találhatott ki. Egész nap azon járt az eszem körülbelül. Csak annak örülök,hogy hamar eltelt. Befeküdtem fáradtan az ágyamba és felnéztem twitterre. Gondoltam,hogy most fogadni fog egy pár tweet.

"Te és Liam?:O"

"Szexeltél Liammel? Jól tetted. Én is ezt tenném a helyedben :D"

"Kurva"

"Eddig se voltál szimpatikus, most még jobban nem"

"Csak kihasználod őket. Szánalmas vagy te kurva"

"Te vagy Liam barátnője?"

"Szeretünk Chachi <3"

Csak mosolyogtam mindegyiken. Egyáltalán nem érintettek meg az utálkozó tweetek.

-Szia bébi-jött be Liam az ajtón minden kopogás nélkül. Egy szál bugyiban ültem és mosolyogva néztem őt. Közelebb jött és leült mellém,majd megfogta a combomat-Mit csinálsz?-mosolygott.

-Képzeld azt hiszik,hogy mi járunk-nevettem.

-Gondoltam,hogy ez lesz.

-Valahogy én is. Bár ennél már csak az a jobb,hogy kurva is vagyok-néztem rá beharapva a számat.

-Ez igaz. Te az én kurvám vagy-nyalta meg az alsó ajkát. Letettem magam mellé a telefonomat és közelebb mentem hozzá. Megsimítottam a borostás arcát és a szemeit néztem. Csak úgy alapjáraton tanulmányoztam,hogy milyen tökéletes. Megfogtam az állát,majd egy csókot nyomtam a szája szélére.

-Imádlak-suttogtam.

-Én is téged-mondta.

Visszaültem a helyemre Liam pedig befeküdt mellém és átkarolta a hasamat.

-Szóval.. Mi az a játék?-kérdeztem.

-Majd holnap megtudod-mondta miközben kicsi köröket rajzolt a hasamra.

-A faszt. Egész nap ezzel húztad az agyam-mondtam és hajánál fogva hátrahajtottam a fejét így nem a hasamat nézte hanem az arcomat.

-Az Rihanna?Hú de megdugnám-mutatott a telómra. Türelmes tekintetemből dühös lett.

-Te csak engem dughatsz megértetted?-mondtam idegesen. Liam elégedetten elmosolyodott és beleharapott a szájába.

-Csak mondd már-mondtam.

-Ráér-válaszolt.

-Tényleg ráér?-mondtam és egy hatalmas érzelmekkel teli csókot nyomtam a puha ajkaira. Ellöktem magamtól és a telefonomat kezdtem nyomkodni majd megmarkoltam a mellemet ami ugye szabadon volt. Liam csak nézte,hogy mit csinálok de én ügyet sem vetettem rá. Akkor játszunk. Odalépkedtem a táskámhoz közben pedig riszáltam magam. Kivettem belőle az egyetlen doboz cigit ami benne volt és meggyújtottam egy szálat. Csukott szemmel beleszívtam egyet mélyet és kifújtam. Kikerestem a vörös rúzsomat és odamentem a tükörhöz. Egy picit bedőltem és kikentem vele a számat. Beleültem egy fotelba és szétnyitottam a lábaimat. Amilyen vadítóan csak tudtam úgy néztem rá. Szemeiben láttam,hogy teljesen megteltek vággyal. Beleszívtam a cigarettába, hátrahajtottam a fejem és úgy fújtam ki. Amint kinyitottam a szemem láttam Liamet közeledni felém. Felálltam az ülőkéből és elindultam felé.

-Ne kínozz. Tudod,hogy meghalok érted-mondta. Elvette tőlem a cigit,beleszívott majd megcsókolt,így a füstöt a számba fújta. Egy picit marta a torkomat de úgy döntöttem,hogy túlélem.

-Mondd el-suttogtam.

-Bonyolult.

-Nem érdekel. Csak mondd már a kibaszott életbe-mondtam és megszorítottam ágaskodó farkát.

-Ahhhhh-ennyi jött ki száján.

-Igen?-mondtam és még jobban szorítani kezdtem.

-Üljünk le-mondta és megfogta a kezem és magával húzott egyenesen az ágyhoz.

-Igen?-mondtam miután leültünk.

-Szóval. Hétvégén megyünk Las Vegasba és tudod, ami ott történik az ott is marad. És ugye...-nyelt egyet-Te egy kibaszott jó csaj vagy. Minden pasi odáig van érted. Szóval csak kijátsszuk az embereket és ameddig nem megyünk addig a srácokat fogjuk. Nem fognak megbaszni. Nem, azt csak én tehetem!

Az egészet vigyorogva hallgattam végig. Tetszett az ötlet.

-Két Nigga leszünk?-húztam magamhoz és egy csókot leheltem ajkára.

-Bizony-mondta és megfordította a Snapback-et a fején.

-Oké, mikor kezdjük?-kérdeztem

-Ma-vágta rá.

-Hmm oké. Kivel kezdjük?-vigyorogtam.

-Zayn. Itt van a melletted lévő szobában.

-És mit csináljak?-kérdeztem.

-Csak légy szexi, legyen annyi a lényeg hogy felizgatod aztán ott hagyod-vigyorgott-Különben is.. ehhez értesz-kacsintott.

-Oké-válaszoltam.

Egy picit gondolkoztam,hogy milyen indokkal mentem aztán elindultam.

Bekopogtam és vártam,hogy ajtót nyisson.

Amint kinyitotta az ajtót láttam,hogy a lélegzete is elállt,hisz melyik férfi bírt volna nyugton maradni úgy,hogy egy nő ott áll előtte egy szál bugyiban. Se melltartó,semmi.
Szemei rögtön a melleimen ragadtak én pedig csak elégedetten vigyorogtam.

-Szia, szóval otthon hagytam a fogkefém és a fogkrémemet is, arra gondoltam,hogy használhatnám a tiéd?-motyogtam zavartan.

-P-Persze gy-gyere be-mondta de egy pillanatra sem vette le a tekintetét a domborulataimról.

-Hú, köszi-mosolyogtam. Ahogy elindultam a fürdő felé éreztem,hogy a fenekemet nézi ezért egy picit kinyomtam. -Nem jössz velem? Egy picit félek-kérdeztem mosolyogva.

-De persze-mondta. Az arca totál piros volt én pedig nem bírtam abbahagyni a vigyorgást.

-Már ki is pakoltál?-kérdeztem amikor beértünk a fürdőbe. Minden a helyén volt.

-A fogkrém ott van alul a szekrényben-mondta. Oh igen? Oké Malik.

Lassan lehajoltam és kinyitottam a szekrény ajtaját. Zayn teljes belátást nyert.

-Ez az?-kérdeztem,hátranyújtottam és hátranéztem.

-Igen-mondta. Elég közel voltam hozzá,hogy lássam. Már kibaszottul felizgult.

Kiegyenesedtem és megeresztettem a vizet. Nyomtam egy kevés fogrémet a fogkefére és elkezdtem mosni a fogaimat közben pedig végig Zayn-t néztem a tükörben. Körülbelül 2 percig volt ez, aztán kiöblítettem a szám. Véletlenül egy kevés víz kijött a számon,így végigfolyt a melleimen.

-Oh, adnál egy törülközőt?-húztam el a számat.

Zayn elvett egyet majd felém nyújtotta. Elvettem tőle és lassan elkezdtem törölgetni magam. Kezeim közül kihullott a rózsaszín anyag és Zaynnel egyszerre nyúltunk érte.

-Nagyon béna vagyok-mondtam sajnálkozva.

Zayn csak felvette és most ő kezdte letörölni rólam. Lassan,gyengéden csinálta. Egyre hátrébb mentem így már szinte a kádnál voltam. Leültem és széttártam a lábam. Megeresztettem a vizet és a tusolót elvettem. Amikor pont jónak tartottam a vizet magam fölé tartottam így végigfolyt az egész testemen egyenesen a földre. Zayn megnyalta a száját és közeledett felém.

-Te kibaszott kurva-nevetett.

-Ümm. Igen Zayn?-mondtam és felálltam a kád széléről. Olyan közel mentem hozzá,hogy egy hajszál sem férhetett volna el köztünk. Vizes testtel hozzádörgölőztem és a testét kezdtem el simogatni. Szembefordultam vele és beleharaptam szájába. Elmentem mellette és mutatóujjammal hívtam magam után. Minden szó nélkül ott álltam az ágy mellett és lelöktem rá. Fölé másztam és elkezdtem csókolgatni. Zayn kibújt a gatyájából és lelökte magáról. Hihetetlen tempóban járt a csípőm. Kurvára akartam őt, de tudtam,hogy nem lehet. Már szinte lovagoltam rajta és ahogy éreztem kőkemény farkát a csiklómnak simulni egyre jobban nedvesedtem. Halk nyögések hagyták el számat,s egyre jobban ziháltam. Zayn a melleimet markolta ami pedig kurvára felizgatott. Leszálltam róla és felhúztam az ágyról. Én lehúztam a bugyimat és visszaültem. Széttártam a lábaimat így teljes bejutást nyert a nedves puncimhoz.

-Látod. Ezt váltottad ki belőlem-vigyorogtam.

-Azt a kurva-mondta.

Felálltam az ágyról és odasétáltam hozzá, Egy csókot nyomtam a szájára és lassú léptekkel kisétáltam az ajtón.

-A faszomba-ennyit hallottam csak.

Ahogy beértem a szobámba Liam tekintete fogadott.

-Oh, nahát, csak én látom úgy hogy vizes vagy, vagy tényleg?

-Jól látod-kacsintottam.

-Mi történt?-kérdezte.

-Eljátszottam,hogy otthon hagytam a fogkefémet meg a fogkrémemet és használhatom-e az övét. Tudom ócska meg minden de amikor meglátta a melleimet egy percre azt hittem,hogy megfog halni-nevettem.

-Felizgattad?-húzott magához.

-De még mennyire-kuncogtam.

-Büszke vagyok rád-nyomott egy csókot a homlokomra.

-Oh, ugyan már-nevettem.

-És ugye nem történt semmi?Nem rakott be semmit sehová ugye?-kérdezte félve a választól.

-Nem, nem rakott be semmit sehová-mondtam furán-Vagyis nem rakta be a faszát a puncimba, se máshová. Így jobban tetszik-vigyorogtam.

-Remélem ez így is marad.

-Tudod milyen kurvára kívánom már?-kezdtem incselkedésbe.

-Oh,igen? Tudod mennyire nem érdekel? Téged CSAK. ÉN. FOGLAK. BASZNI. ÉRTED?

-Na, hát akkor gyere-mondtam. Felmásztam az ágyra kutyapózba és vártam Liamet.

-Te kibaszott ringyó-csapott egy nagyot a fenekemre mire felszisszentem.

2013. augusztus 17., szombat

16.rész-Strawberry Bubblegum*

Halihó, végre meghoztam az új részt :D So, a következő rész ANYÁD MILYEN JÓ LESZ. :DDD de komolyan. Ez elég lapos lett meg ilyenek de a következő maga a mennyország lesz. Tele izgalmakkal meg minden már én várom eskü :D Na szóval, hozzátok a komikat!! Csak annyit mondok,hogy több legyen mint 15! Azért nem hoztam eddig újat mert nem voltam itthon... na de mindegy jó olvasást sweeties x
zene

-Liam ezt komolyan gondoltad?-rontottam be a hotel szobájába. Felhúzott szemöldökkel meredt rám én pedig őt néztem.

-Miért véded ennyire azt a fogpiszkálót? Rá van neked szükséged?-ordított.

-Ő nem csinált semmit erre te rögtön megütöd. Mennyire volt ez most muszáj? Majdnem eltört az orra baszdmeg.

-Kár,hogy csak majdnem-mondta gúnyosan.

-Én nem tudom neked mi bajod van vele, de ez már egy csöppet túlzás amit csinálsz.

-Szerinted mi a bajom? Megbaszott téged az a gyökér-mutatott az ajtó felé.

-Tudod mit? Inkább maradjunk annál,hogy szétbaszott engem. Jobban mint te valaha is.

-Oh igazán?Akkor ha ki vagy éhezve a faszra ne hozzám gyere többé. A kis Eastwood többet nyújt akkor gondolom.

Kimentem az ajtón és becsaptam magam mögött. Lementem a földszintre és berohantam valamelyik terembe. Nem tudom mi lehetett az de mindenhol régi fajta oszlopok. Elég elegánsnak tűnt de egybe réginek is. Körülnéztem,s láttam,hogy senki nincs, egy árva lényeg se. Bekapcsoltam a telefonomon Justin Timberlake Strawberry Bubblegum c. dalát és elkezdtem rá mozogni. Erre kell egy koreográfia. Elkezdtem összerakni a mozdulatokat de valahogy nem bírtam abbahagyni annyira beleéltem magam. Imádom az ilyen dalokat. Ez olyan kellemes és lehet rá ezt-azt csinálni. Haha.

Ajtó nyitódást hallottam,s gyorsan kikapcsoltam a dalt. Elbújtam az egyik oszlop mögé ahogy pedig hallottam,hogy egyre közelednek a lépések tovább szaladtam és egy másik mögé álltam. Hátranéztem de semmit sem láttam. Egy kezet éreztem végigsimulni a testemen amire csak felsóhajtottam. -Bocsánat-suttogta egy hang a fülembe. A telefonomon neki nyomódott a falnak amitől valahogy elindult a zene amit épp,hogy csak lestoppoltam. Magához húzott szembe és a fenekemre rakta a kezét. Nyakamba szagolt,s elkezdett mozogni a zenére én pedig követtem. Hátat fordítottam neki és hozzádörgölőztem. Egyik kezemet a farkára tettem miközben a fenekem csak mozgott. Elhúzódtam tőle és hátráltam egy kicsit. Megnyaltam a mutatóujjamat,s mutattam,hogy jöjjön arra amerre én. Rákacsintottam ő pedig elkapta a kezem. Ajkait rányomta a számra és egy hatalmas csókot kaptam. -Akarlak-suttogta a fülembe. Csak elnevettem magam és eltoltam magamtól. -Ha én Ianhez menjek amikor fasz hiányom van akkor te kihez menj?-kérdeztem gúnyosan. Liam csak megforgatta a szemét majd a a fülemhez hajolt. -Nem gondoltam komolyan bébi, nekem csak te kellesz ugye tudod?-markolt bele a seggembe,s egy csókot nyomott a fülem mögé. Vigyorogtam és húztam magam után. Tudtam,hogy nem fogja nélkülem bírni ahogy én sem bírnám nélküle.

Bementünk az én szobámba és rögtön egymásnak estünk. Lelöktem az ágyra és fölé másztam. Homlokomat az övéhez nyomtam mire mindketten elnevettük magunkat. Csak ringatóztam rajta. Száját faltam. Haraptam, nyaltam, puszilgattam. Liam hátradőlt teljesen és hagyta,hogy azt tegyek vele amit csak akarok. Levettem a pólóját és izmos testét csókolgattam. Liam száját halk nyögések hagyták-e el. Fejemet hátrahajtottam és saját testemet kezdtem el simogatni. Levettem a pólómat és a mellemet kezdtem markolni. Liam szemébe néztem ami már réges-rég megtelt vággyal.
-A kurva életbe-mondtam és csípőmet továbbra is mozgattam. Leszálltam róla és levettem a farmeromat. Visszaültem rá és újra mozgásba kezdtem. Fekete csipkés franciám szélét húzogatta. Nedvem végigfolyt a combomon és egyenesen Liam nadrágjára.

-Ah bébi, ne kínozz kérlek-nyögte.

Egy picit megemeltem a testem és a bugyimba nyúltam. Elkezdtem körözni a csiklómon és figyeltem a reakcióját. Egy hatalmasat nyelt. A farka olyan kemény lehetett,mint a kő. Leszálltam róla és lehúztam a nadrágját az alsógatyájával együtt. Ahogy megláttam hatalmas farkát egy hatalmas levegőt vettem. Leguggoltam elé.

-Ian a nyomodba sem érhet-mondtam miközben a hatalmas faszát néztem.

-Még is szétbaszott nem?-mondta egy kissé ingerült hangon és felült az ágyon.

-Annyira,mint te még sosem, senki sem tud olyan hatást kiváltani belőlem. Érted?-mondtam és egy csókot nyomtam ajkaira.

Liam elmosolyodott és hátradőlt. Egy kissé tényleg bunkón viselkedtem vele és most ki kell engesztelnem őt.
Bekaptam méretes farkát és kényeztetni kezdtem azt. Az apró kezeim szinte eltűntek körülötte. Liam torkát férfias nyögések hagyták el én pedig rákapcsoltam a tempóra. Kezeivel hajamat tépte. Amikor éreztem,hogy már rángatózik a számban abbahagytam.

-Ne máár-mondta. Elnevettem magam,kibújtam a bugyimból és felé tornyosultam. Bekapcsoltam a Strawberry Bubblegummot és ráhelyezkedtem a farkára. Olyan nedves voltam,hogy rögtön belém csúszott. A zene ritmusára kezdtem el rajta mozogni,majd egyre többet akartam és akkor már semmi sem érdekelt. Liam időközben letépte rólam a melltartót és a melleimmel játszott. Kihúzta belőlem magát és helyet cseréltünk így ő volt felettem. Lábaimat szétnyitotta és újra belém hatolt. Lökései egyre erősebbek és lomhábbak lettek. Hatalmasakat nyögtem ahogy Liam minden egyes tolással érintette a G-pontomat én pedig a hátát markoltam. Szegény már tele van csikarásokkal.

-Liaaamm mindjáárt-sikítottam és azzal együtt mindketten elélveztünk.

Liam ledőlt mellém zihálva majd átkarolt. Elmosolyodtam. Már kezdem unni,hogy folyamatosan veszekszünk egymással. Lassan már mindennap ez lesz.

-Te vagy az én Strawberry Bubblegummom-mondta és a nyakamba csókolt én pedig felnevettem.

Egy üzenetre kaptam fel a fejem, s a telefonomat kezdtem el keresni. Facebookon jött Ashtől. Megnyitottam majd hátra dőltem.

"Ezt nézd meg. Szexistennő ez a csaj, eskü benedvesedtem" írta és egy videót csatolt. Ráléptem és Rihannát láttam meg. Tátott szájjal néztem ahogy felhív a színpadra egy pasit akinek lap táncol.

-Azta kurva, ez tényleg egy szexistennő. Ahw-mondtam és beleharaptam a számba.

-Szexelnél vele?-kérdezte Liam.

-Mi?-nevettem el magam kínosan.

-Szexelnél vele?-ismételte meg újra a kérdést.

-Miért kérdezel ilyet?

-Mert kíváncsi vagyok-válaszolta egyszerűen.

-Nem vagyok leszbikus.

-Persze, tudom, de sokan kipróbálják és szerintem ebbe semmi baj nincs.

-Hát most,hogy így mondod... miért ne?!

-Ashhel volt már köztetek valami?

Furán néztem Liamre mire felé fordultam. Összeráncoltam a homlokomat és gondolkodtam,hogy igazat mondjak-e vagy sem. Végül is nem fog elítélni az tuti.

-Volt-húztam meg a vállam.

-Ah, és mi?-harapott a szájába. Elnevettem magam és válaszoltam. Most már mindegy benne vagyok.

-Szóról szóra?-kérdeztem és az izmos karját kezdtem simogatni.

-Igen.

-Hát csak annyi volt,hogy nem is tudom. Ugye mi nagyon jóban vagyunk, kb ovi óta barátok.. és egyszer csak úgy tévéztünk és láttuk a filmben,hogy két csaj hogy falja egymást és Ash azt mondta próbáljuk ki.. én sem ellenkeztem. Nem voltam már szűz és ő sem. Szóval akkor már meg volt a vibrátorom és na szóval kinyaltuk egymást stb.....-mosolyogtam és Liam farkára néztem ami már megvolt merevedve újra.

-Oh.... szóval.. és jó volt?-vigyorgott.

-Kibaszott jó volt.

-A francba. Egyszer előttem is kell csinálnotok.

-Rá nem vagy féltékeny?-kuncogtam.

-Rá nem-kacsintott.

Elnevettem magam és átkaroltam őt.

-Holnaptól elviszlek mindenhova, kitaláltam egy játékot amit csak este fogsz megtudni-markolt bele a fenekembe.

-Oh, izgi?-kérdeztem.

-Kurvára,bébi-morogta a fülembe.

-Várom-nevettem és megcsókoltam.

Gyorsan felöltöztünk,összepakoltunk és kimentünk a szobából ám nem ütközés mentesen. Paul állt előttünk.

-A rajongók itt álltak és végighallgatták a nyögéseket-mondta kissé idegesen.

-Öhm...-néztem Liamre.

-Nem tudhatják biztosan,hogy ez Pam vagy az én szobám, vagy akármelyikőnké-mondta Liam.

Paul az ajtóra kapta a fejét és rámutatott.

-Pam Gonzales-mondta rezzenéstelen arccal.

2013. augusztus 6., kedd

15.rész - World Of Dance*

Hello world!:D Ajjjj bocsi,hogy kicsit késtem de nem volt kedvem részt írni :/ NA SZÓVAL SZERETNÉM MONDANI AZOKNAK AZ EMBEREKNEK AKIK NEM BÍRJÁK KI BESZÓLÁS NÉLKÜL,HOGY RÓLAM LE LEHET SZÁLLNI HIÁBA MONDJÁTOK EL A VÉLEMÉNYETEKET EGYSZERŰEN NEM-ÉR-DE-KEL. NEM FOGOM MIATTATOK LETÖRÖLNI. MEGMARAD MERT SOKAN OLVASSÁK BOCS SZEVASZ.
Na és nektek pedig,hogy köszi,hogy mellettem álltok, ez a rész egy kicsit sem 18+os :) Remélem nem baj. Remélem nem lett unalmas. Ott vannak  VIDEÓK AZOKAT TESSÉK MEGNÉZNI. :D Na szóval írjatok sok komit én pedig hozom az új részt :) és még egy: SZERETNÉM HA BENÉZNÉTEK AZ ÚJ BLOGOMBA IS AMIT MÁR EZERSZER BELINKELTEM DE NEM VAGYTOK KÉPESEK BENÉZNI. I KNOW. AZÉRT ITT VAN MÉG EGYSZER: http://sodeepinlove.blogspot.hu/ NE CSAK A PERVERZ BLOGOKAT SZERESSÉTEK NA. <3


A tegnapi egész napot Liammel töltöttem. Tévéztünk, xboxoztunk, társas játékoztunk és egy csomót hülyéskedtünk viszont nem aludtam ott. Tegnap kaptam egy SMS-t Ashtől,hogy ma jön haza. Wow, 1 hónap után haza utazik horvátból, ez csoda. Tuti talált valami pasit azért szarta le a fejemet.

Reggel korán felkeltem,hogy kitudjak menni elé a reptérre,mert azért csak a legjobb barátnőm. Bár nagyon kíváncsi vagyok a magyarázatára.

Felöltöztem ahogyan mindig teszem, megcsináltam a hajamat és a sminkemet is majd indultam is mert állítólag 11kor ér be a gépe.

Leültem egy padra és vártam a drága barátnőmet. Körülbelül 20 emberre hittem azt,hogy ő, aztán mégse. Félóra késéssel meg is érkezett. Amikor már biztos voltam benne,hogy ő az akit látok elindultam felé ő pedig csak mosolyogva integetett és rohant.

-Jaaaj,Paam-ugrott a nyakamba.

-Hát szia-mondtam.

-Apu mindjárt itt lesz, köszi,hogy kijöttél elém-mondta mosolyogva.

-Hozzám jössz vagy haza mész?-kérdeztem.

-Apu hazaviszi a csomagokat én pedig megyek veled.

-Reméltem is mert elég sok magyarázattal tartozol-mosolyogtam gúnyosan.

-Miért?-húzta fel a szemöldökét.

-Mindegy, majd megbeszéljük otthon. Itt van apád-mondtam és egy kocsi felé mutattam.
Az apukája nagyon vidám ember és ez most megint megmutatkozott. Vigyorogva jött felénk,jól megölelgette a pici kis lányát aztán én jöttem, a csomagokat berakta a kocsiba és elindultunk. Egész úton be sem fogta a száját. Vicces volt.

Amikor megérkeztünk rögtön bevágódtunk az ajtón mert kint meglehetett sülni.

-Nos, remélem tisztában vagy azzal,hogy én holnap megyek Los Angelesbe a srácokkal és megint nem látjuk egymást legalább 2 hétig-mondtam miközben narancslevet töltöttem neki.

-Ühm igen most már tisztában vagyok vele.

-Oké, és ne várd,hogy írni fogok neked-mondtam miközben leültem a kanapéra.

-Miért?

-Hmm vajon miért...-tetettem gondolkodást-Nem is tudom.. talán, mert 4 hétig egyetlen egy SMS-t voltál képes elküldeni az is arról szólt,hogy jössz haza-mosolyogtam.

-Hát izé.. drága volt az SMS.

-Jaj, ne hazudj már. Körülbelül 80 forint egy SMS, meg azért jól esett volna ha legalább minden héten felhívsz legalább egyszer vagy egy SMS-t képes vagy elküldeni. Nem vártam többet csak ennyit.

-Aj, bocsánat csak annyira elfoglalt voltam-fogta meg a kezem.

-Persze, gondolom annyira,hogy bepasiztál és a tengerparton süttetted a seggedet.

-É-én nem-hajtotta le a fejét.

-A francba már Ashley miért nem mondod el az igazságot??-emeltem fel egy picit a hangomat-Ovi óta a legjobb barátnők vagyunk nem tudom,hogy mi a francot kell titkolóznod.

-De nem történt semmi egyszerűen én csak dolgoztam és elfelejtettem. Hidd el a szüleim se nagyon hallottak felőlem apa hívott egy héten 2x és ennyi volt.

-Aha, értem.

-Haragszol?-kérdezte.

-Nem-mondtam és megöleltem őt.

-Miért mész a srácokkal LA-ba?-kérdezte.

-Azért mert én megyek a WOD-ba táncolni ők meg fellépni.Ennyi volt a pihi. Jön a turné.

-És a sulival mi lesz?-kérdezte.

-Halasztok, nem megyek egyetemre.

-Oh,értem, akkor egyedül megyek-mosolygott.

-Sajnálom de tudod.. szeptembertől megint taníthatok táncot, el-vissza járkálhatok LA és London között és a többi..

-Igen, értem én.

Beszélgettünk pár percig még aztán elindult haza,mert nekem még dolgom volt. Gondoltam csinálok egy jó koreográfiát az egyik régi kedvenc dalomra.

Másnap

Nagyon izgultam már a mai nap miatt. A srácok ma megnézik a fellépésemet élőben és ezt a táncomat most fogja először látni a közönség.

Tegnap nem találkoztam a srácokkal, és esküszöm nagyon hiányoztak már. Dominique kint van Los Angelesben úgyhogy ő is ott lesz. Tegnap este összepakoltam a cuccaimat mert azért nem csak LA-ba megyünk hanem Las Vegasban is töltünk egy kis időt.

A fiúk értem jöttek, de ezúttal senki ölében sem kellett helyet foglalnom mert egy nagyobb hat személyes kocsival jöttek, így elfért benne minden és mindenki.

-Ugye Ian gyerek nem jön?-kérdezte Liam amint beszálltam a kocsiba.

-Nem tudom, szerintem jön mert World Of Dance és tuti ott lesz. De.. miért is utálod ennyire?-kérdeztem felhúzott szemöldökkel.

-Mert megbaszott téged. Szerinted miért?

-Az ellensége-vigyorgott Niall.

-Hányszor lépsz fel, Pam?-kérdezte Louis vezetés közben.

-Kétszer-válaszoltam.

-Hogy-hogy?-kérdezte Harry és Zayn egyszerre.

-Egyszer egyedül, aztán Briannel.

-Ki az a Brian??-kérdezte rögtön Liam én pedig csak elnevettem magamat.

-Brian Puspos?Hihetetlen,hogy nem ismeritek egyiket se. Olyan mintha a bátyám lenne nyugi-mondtam.

-Igen, Liamre is azt mondtad,de nem tudom,hogy a tesók mióta dugnak-vihogott Zayn.

-Fogd be-csaptam a vállára.

-Nem szeretném,ha lenne köztetek valami-suttogott a fülembe Liam.

-Megígérem,hogy nem lesz-haraptam meg a fülcimpáját amire felnevetett.

Pár perc múlva megérkeztünk a repülőtérre és a magángépünk felé vettük az irányt. Nem ment ám akadály nélkül,hisz egy félórát igénybe vett,hogy fotókat és aláírásokat kellett csinálni. Szerencsére nem kellett csak ott néznem őket mivel velem is csináltak egy csomóan. Bevallom én ennek örülök és nem mennek az agyamra egy csöppet sem.

Mikor mindenkinek teljesítettük a kívánságát végre felszálltunk a gépre és mindenki szépen helyet foglalt.
Én külön ültem Liammel a srácok pedig összevissza. Ez a jó abban,hogy magángéped van. Oda fekszel,odaülsz ahova akarsz és azt csinálsz amit akarsz.

Amikor meghallottunk a hangot aki közölte,hogy kössük be magunkat mindenki bekötötte magát. De igazából senki sem.. Igazi rossz fiúkkal és lánnyal van dolgunk nem?Haha. Mondjuk a lányt mondhatnám többes számban is.

Hozzábújtam Liamhez és néztem ki az ablakon.

-Befestem a hajamat-mondtam neki.

-Nem akarom-nyomott egy puszit a homlokomra-Te nekem így vagy tökéletes.

-De már unom a szőkét.

-Befestheted de megígéred,hogyha kérem akkor visszafested?-mosolygott.

-Igen, megígérem-mondtam és beleültem vele szembe az ölébe. Megfogtam az arcát és egy ideig néztem,hogy milyen tökéletes. Egy csókot nyomtam a szájára.

-Umm, hol is vagy csikis?A hasadon?-mondta és elkezdett csikizni én pedig hangosan felnevettem.

-Neeeem-mondtam és alig kaptam levegőt annyira nevettem.

-Hmm, akkor hol? Mindenhol?-mondta és összevissza kezdett csikizni. Már majdnem leestem az öléből de ő még mindig nem hagyta abba.

-Kérlek Liam eléég.

Már a könnyeim folytak ő pedig azon nevetett ahogy nekem milyen hülye nevetésem van.

-Imádom ahogy nevetsz, olyan cuki-mondta és egy puszit nyomott az orromra. Elmosolyodtam és hozzábújtam. Az arcomat beletúrtam a mellkasába.

-Kis törpém-simította meg a hajam én pedig már majdnem elaludtam.

-Izgulok-mondtam ásítozva.

-Nem kell izgulnod, nagyon jó leszel-simogatta a hátamat.

-Biztos?Megígéred,hogy mindkét fellépésemet megnézed?

-Persze,hogy megígérem.Ott leszek az első sorban és nem érdekel,hányan fognak odajönni autogramot kérni, csak téged foglak nézni!-puszilt bele a nyakamba.

-Köszönöm-mondtam és már el is nyomott az álom.

Jó pár órával később


-Édesem, kelj, mindjárt megérkezünk-hallottam Liam hangját.

Oh, ugyanúgy voltam ahogy elaludtam rajta. Tuti szétzsibbadt mindenhol.

-Oh, bocsánat. Nagyon fáj a lábad?-kérdeztem sajnálkozva miközben a szememet dörzsölgettem.

-Dehogy fáj. Kényelmes volt így-mosolygott.

-Á, nem hiszem el. Sajnálom-szálltam le róla.

-Pamela, ha nem hagyod most abba akkor elrontom a hajad és kócos hajjal fogsz fellépni-kuncogott.

-Oké abbahagyom-néztem rá félve.

,,A gép hamarosan leszáll kérjük kössék be magukat. 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1. A gép sikeresen landolt"

Kikötöttük magunkat és indultunk mert én már késésben voltam.

Egy busz jött értünk és vidáman szálltunk be. Paul hatalmas vigyorral fogadott minket.

-Jaj, Chachi nem izgulsz egy kicsit?-mosolygott Paul.

Nos igen, Paul elnevezett engem Chachinak mert ugye én félig spanyol vagyok és a Chachi az egy spanyol szóból ered. Igazából még csak ő szólít így közeli ismerőseim közül viszont a művésznevem ez lett. Hahi.

-Nagyon-néztem kétségbeesett fejjel.

A srácok csak felnevettek és mindenki nyugtatni próbált. Amikor megérkeztünk a stúdióhoz rögtön egy csomó ember vett körül és amikor meglátták mögülem kiszállni a srácokat hatalmas sikításban törtek ki én pedig csak boldogan vigyorogtam.

-Sziasztok srácok-pacsiztam le mindenkivel miközben mentem volna be.

-Várj, Pam-szólt utánam Liam és egy mikrofon volt  a kezében. Megálltam és összehúzott szemöldökkel fürkésztem,hogy vajon mit akarhat.

-Heló, mindenki-vigyorgott Liam-Csak azt akarom mondani nektek,hogy mi azért jöttünk el ide,hogy megnézzük az ismert nevén Chachi-t ugye-mondta és mindenki sikítani kezdett-Igen, akit annyira szerettek. Szóval csak annyit szeretnék kérni,hogy autogramot mindenkinek szívesen adunk és fényképet is de majd csak Chachi fellépése után. Nekem..-köhintett egyet-..Nekünk nagyon fontos ő,úgyhogy reméljük megértitek, csak ennyit szerettem volna, köszi-mosolygott a többi sráccal együtt és elindultunk be.
Ahogy beléptem rögtön Brian jött velem szemben akit jól szét is ölelgettem majd bemutattam neki a srácokat. Aztán jött Ellen, Pat, Mykell, Les Twins, NonStop és az én kis büszkeségem Mini Swag is.

-Srácok, bemutatom nektek Mini Swaget az én kedvenc kis tanítványomat-hajoltam le hozzá és megöleltem.

-Sziasztok-mosolygott.

-Szia-köszöntek neki egyszerre a srácok.

-Te is fellépsz?-kérdezte Niall és lepacsizott vele.

-Persze haver-kacsintott a kis Swag.

-Mindenképp megnézem-vigyorgott.

-Na én megyek mindjárt én jövök-pacsiztam le én is vele.

A srácok elkísértek a backstagebe én pedig izgatott voltam nagyon mert még ketten voltak előttem. Dominique előjött én pedig vigyorogva ugrottam a nyakába, de nem maradt, ment is le.

-Srácok ideje indulnotok-haraptam a számba.

-Jó leszel te kis majom-ölelt meg Zayn.

-Bizony-mondták egyszerre a srácok és végig öleltek. Liam került sorra utoljára én pedig még jobban izgultam.

-Ezt a táncot tegnap raktam össze, és neked küldöm, remélem tetszeni fog-súgtam a fülébe.

-Biztos vagyok benne-mondta és elengedett.

-Liam-húztam vissza ő pedig egy csókot nyomott a számra.

Lehajtottam a fejem és elmosolyodtam.

A srácok ott hagytak a szívem pedig a torkomban dobogott.

-Az egy és egyetlen Chachi Gonzaleeeeeeeees-mondta a nevemet a bemondó srác. Azt hittem elfogok ájulni annyira izgultam de amikor kimentem a színpadra és megláttam a srácokat, és a sok embert aki miattam volt ott minden eltűnt belőlem csak a boldogságot éreztem. Elkezdődött a zene én pedig elkezdtem mozogni. Nem véletlenül választottam ezt a koreográfiát, elég érzelmes vagyis inkább kicsit erotikus a dal. És nem véletlenül szántam Liamnek. Megpróbáltam végig ránézni de nem ment mert féltem,hogy elfogom rontani annyira zavarba hozott. Ő csak nézett engem és mosolygott.

videó

Amikor vége lett hatalmas tapsvihar keletkezett én pedig mosolyogva lementem a színpadról.

-Nagyon jó voltál-ölelt meg rögtön Niall.

-Jaj, köszönöm-mosolyogtam.

Liam közelebb lépkedett hozzám és a fülembe suttogott.

-Ez.. elképesztő volt remélem tudod, ah Istenem-mondta és átkarolt.

Mindenki elmondta a véleményét én pedig annyira büszke voltam,hogy majd elszálltam.

-Mikor lesz a következő?-kérdezte Harry.

-Ümm, jön Ellen meg Mini Swag aztán jövök megint én Briannel és Pattel. Szóval megyek átöltözni ti meg menjetek nézzétek meg őket-mosolyogtam.

-Oké-mondta Louis.

-Sok szerencsét még egyszer baby-mondta Liam és elindultak.

Gyorsan átvettem a Chachi Momma ruházatomat és álltam ott izgulva aztán megérkezett mellém Puspos és Pat is.

-Izguloooook-mondtam neki.

-Nyugi már jó leszel. Az előbb is elképesztő voltál-mosolygott.

-Na mindegy menni fog srácok-mondtam és a kezemet felemeltem azzal a szándékkal,hogy adjanak pacsit.

Kimondták a nevét és ketten kimentek. Aztán rá 5 másodpercre mentem én és megint sikítás fogadott. Amolyan meglepetés vendég voltam.

videó

Mikor végeztünk gyorsan átvettem a ruhámat és a srácokat vártam a backstageben. Megint megkaptam,hogy wow. Haha.

-Te elképesztően csodálatos vagy mondtam már?-mondta Liam és egy hosszú csókot nyomott az ajkamra.

-Aj Liam. Imádlak-mondtam és szinte a nyakába ugrottam.

-Ma velem töltöd az éjszakát ugye tudod?-kacsintott.

-Csak azt hiszed-kacsintottam.

-Nem hiszem, tudom! Na és gyere most megyünk haza.

-Én még megakarom nézni Ian-t.

-Mi? Akkor itt maradok veled mert egyedül nem maradsz itt azzal a senkiházival.

-Ki a senkiházi?-jött elő Ian. Én csak kikerekedett szemekkel néztem rájuk.

-Te-fordult meg Liam.

-Szerintem te nagyobb senkiházi vagy-lökte meg Liam mellkasát.

-Srácok álljatok le-próbáltam őket eltolni egymástól.

-Elegem van már belőled, takarodj Pam közeléből-adott egy jobb horgost Liam a bal szeme alá. Én pedig csak könnyes szemmel néztem a földön fekvő Ian-t és leguggoltam mellé. Liamre néztem és az ajtó felé mutattam,hogy menjen innen.

2013. augusztus 3., szombat

14.rész - Medencézés*

Heló! OLVASSÁTOK EL EZT:
Kaptam egy olyan kommentet,hogy a névtelen kommentek felét én írom. Hát szó sincs róla, úgyhogy ezzel azt szeretném mondani,hogy ha továbbra is több komment lesz névtelenül,mint 3-4 akkor átállítom és csak regisztrált tagok írhatnak! Nem csak írom, komolyan megfogom tenni. És mostanában meg tök lassan jönnek össze a komik is nem tudom mi van veletek. Ezért emelek is! ÉS hogy egy kis pozitívum is legyen köszönöm a 32 feliratkozót!:) xx

20 tetszett és 18 kommentár után új rész!
Kipattantak a szemeim. Hány óra lehet? Úristen. Összevissza kerestem a telefonomat míg végül megtaláltam. Megkönnyebbülten fújtam ki a levegőt amikor megláttam,hogy még csak fél9 van. Ha hazamegyek kilencre pont oké vagyok.

-Miért vagy fent ilyen korán te izgő mozgó?-vigyorgott Liam.

Ránéztem és elmosolyodtam. Visszafeküdtem mellé és egy puszit nyomtam szájára. Végigsimítottam a testén és éreztem,hogy itt nincs valami rendjén. A szívem alatt nyilalló érzést éreztem.

-Apu azt mondta,hogy elvisz vásárolni-mosolyogtam.

-Oh, azt hittem,hogy az egész napot velem fogod tölteni-ölelt magához. A testünk egybeért. Éreztem a melegségét, szívem százszor gyorsabban dobogott,mint szokott.

-Hát.. alig vagyok apuval, ez a két-három óra jót fog tenni nekünk-mosolyogtam.

-Azért látlak még ma?-mosolygott.

-Persze, nem fogok otthon ülni amikor tudom,hogy máshol is lehetek, vagy mással-néztem rá mosolygó tekintettel.

-Ugye most nem arra az Ian gyerekre gondolsz?-húzta fel a szemöldökét.

Elnevettem magam. Kibaszottul féltékeny rá.

-Jaj de buta vagy-pusziltam meg az arcát-Rád gondoltam-mosolyogtam.

-Remélem is-ölelt szorosan és az arcát a nyakamba fúrta.

-Most már öltözök-mosolyogtam.

-Rendben.

Megnéztem a telefonomat. Hú, ez szokatlan. 33 fok van odakint, szóval itt ez már kánikula. Jó meleg lehet. Még jó,hogy lenge cuccot hoztam.

-Mekkora szerencsém van,hogy a nyakamon alig látszanak a szívás nyomok. Viszont a mellem..

-Tele van zúzódásokkal amit én okoztam-nyalta meg a száját.

-Nem csak te-vigyorogtam önelégülten.

Erre csak egy ,chh' volt a válasz amin jót nevettem. Nyomtam egy csókot a szájára és ott hagytam. A srácokkal nem igazán futottam össze. Ők még ilyenkor alszanak, jobbik esetben még én is.

Ahogy kiléptem az utcára megcsapott a nyár illata. Nem tudom,hogy van-e ilyen de én éreztem. A nap tűzött,égette a bőrömet. Szemüvegemet, ami eddig a fejem tetején volt letoltam az orromra.

Nagy nehezen hazaértem de ebben a melegben semmi erőm nem volt. Majdnem szomjan haltam.

-Kérek innit-kiabáltam amint beértem a házba.

Apu a kanapén ült és rögtön hozzám dobott egy flakon vizet.

-Kösz-vihogtam.

-Na mehetünk kicsim?Már téged vártalak.

-Persze menjünk. Anya dolgozik?-kérdeztem.

-Igen, dolgozik.

2 óra múlva 

Annyi ruhát vettem,hogy az szinte lehetetlen. Egyszerűen imádom aput. Egy csomót felpróbáltam ő pedig elmondta a véleményét. Rengeteget választott ő. Szerintem minden lány ilyen apára vágyik. Én pedig megkaptam. Szerintem lehetetlen annyira boldog vagyok most, úgy érzem,hogy az életem most jó úton halad.

Átöltöztem, kisminkeltem magam normálisan aztán apu átvitt a fiúkhoz. Azt mondta,hogy most ne gyalogoljak mert meleg van.

-Végre megjöttél-ugrált Louis mint egy gyerek.

-Hát igen, és ez most miért olyan nagy dolog?-vigyorogtam.

-Mert jössz velünk medencézni-jött elő Liam félmeztelenül. Oh my gosh.

Zayn megfogta a kezem és húzott maga után a medence felé én pedig csak néztem,hogy mi a franc van velük. Talán napszúrást kaphattak.

Harry már a medencében úszkált és társult hozzá rögtön Louis is.

-De miért nem szóltatok? Nincs nálam fürdőruha-néztem kétségbeesetten.

-Minket az nem érdekel-vigyorgott Zayn.

-Jó, de akkor miben menjek be?-húztam föl a szemöldökömet.

-Meztelen?-kérdezte Harry. Wow de okos.

-Én nem medencézek-mondtam és elindultam leülni de Liam elkapta a kezem.

-Akkor beledobunk.

-Semmiképpen mondtam és próbáltam kiszabadulni a fogásából.

-1-2..-kezdte el Zayn.

-Jó belemegyek-vettem egy mély lélegzetet, levettem a szandálomat és belemásztam.

Ellazultam mikor megéreztem a langyos vizet. Jól esett ebben a melegben.

-Azért a rövidnadrágot levehetnéd-mondta Harry.

Csak megforgattam a szemem az okosságára. Kibújtam a gatyából és eldobtam valamerre.

Már majdnem elkezdtem élvezni amikor eszembe jutott a hajam. Kiszálltam a medencéből és elindultam a táskámhoz. Kivettem belőle egy hajgumit-ami mindig van nálam- és felkötöttem a fejem tetejére.

-Szexi a melltartód-harapott bele a szájába Louis.

Ránéztem a mellemre és észrevettem,hogy a pólóm rohadtul átlátszik. Mit vártam? Hisz fehér. Vékony anyag. De mit is szégyenlősködőm?Hisz tegnap láttak meztelenül.

Belemásztam a medencébe óvatosan,majd hátranyúltam és lassan kikapcsoltam a melltartómat, a francba is miért kell közben engem nézni? Ez már zavarba hoz.
Levettem és azt is eldobtam valahova.

A srácok szeme a melleimen legelt. Nem csodálom.

Liam közelebb jött hozzám és elkezdtünk beszélgetni de a szeme az én szemeim és a melleim között váltakoztak. Mintha még nem látta volna.

Egyre jobb lett a hangulat és egyre többet nevettünk csak Niall hiányzott. Ez meg hol a fenébe van?

Megcsörrent a telefonom.

-Zayn ide adnád, ott a táskámban, siess-mondtam neki mivel ő épp az asztalnál volt.

Kivette és megnézte a képernyőt. Felhúzta a szemöldökét.

-Ian?-kérdezte és felém nyújtotta én pedig rögtön fel is vettem.

-Halo-szóltam bele.

-Szia.-hallottam meg a hangját.

-Na mizu?-kérdeztem.

-Mit csinálsz ma?-kérdezte.

-Hát a srácokkal vagyok éppen, tudod, One Direction-nevettem fel. A többiek csak megforgatták a szemüket én pedig kinyújtottam a nyelvemet.

-Ó, igen, később nem érsz rá?

-Háát, ráérek-e...-néztem Liamre aki erőteljesen bólogatott,hogy nem én pedig csak elnevettem magam.-Nem érek rá sajnos.

-Oh, oké, akkor majd találkozunk, ja és.. izé.. a múltkori.. 

-Ah, igen, én is nagyon élveztem-haraptam bele a számba és visszagondoltam. Liam olyan arccal nézett,hogy esküszöm féltem.

-Na nem zavarlak. Jó szórakozást. Szia-köszönt el.

-Szia-tettem le a telefont.

-Élvezted te is?-kérdezte Liam.

-Persze,hogy élveztem-vigyorogtam.

-Mit is?-kérdezte.

-Mintha nem tudnád..-forgattam meg a szemem.

-Lehet jobban élvezte,mint veled tegnap-vihogott Harry Liam pedig ránézett dühös arccal és rögtön lefagyott az arcáról a mosoly. Haha.

-Ümm nem Harry. Liam mindenkinél jobb-haraptam bele a számba és ránéztem majd kacsintottam egyet.

-Pam, nem szólnál Niallnek,hogy jöjjön medencézni?-kérdezte Zayn.

-Miért én?-nyafogtam.

-Nem tudom, csak azért-vihogott.

-Jó-mondtam dühösen.

A medencéből kiszállva felrohantam a lépcsőn és egyenesen Niall szobájába mentem. Nem tudom miért rohantam annyira.
Benyitottam és elállt a lélegzetem is. Niall alsógatyában, videó játékozik és a farka... szent szar.
Felém kapta a fejét és elmosolyodott.

-Öhm Niall,-nyeltem egyet-,A-azt kérdezi Zayn, vagyis a srácok h-hogy nem jössz medencézni?-mondtam dadogva közben a farkát lestem. Fogalmam sincs mi ütött belém de amikor megláttam belenyilallt a lelkembe is. Ha olyan lehetséges.

Beljebb lépkedtem és vártam a választ.

-Mitől vagy ilyen vizes?-vihogott közben folyton a mellemet nézte.

-Ümm nem tudom, talán az előbb mondtam,hogy medencézünk-néztem zavartan.

-Ja igen-kapott a fejéhez.

-Figyeltél egyáltalán rám?-kérdeztem.

-Megismételnéd még egyszer?-kérdezte én pedig automatikusan közelebb lépkedtem. Magam elé tettem a kezeimet így azzal felnyomva a mellemet. Niall farka merevedni kezdett. Istenem.
A füléhez hajoltam, s suttogni kezdtem:

-Jössz medencézni vagy sem?-vettem elő a legszexibb hangomat.

-Szeretnéd,hogy menjek?-kérdezett vissza.

-Mindennél jobban-mondtam és ráültem a farkára így vizessé téve őt.-Most már muszáj lesz nem gondolod?-kérdeztem. Ráfeküdtem és egy csókot nyomtam szájára.

-Ahhhh-nyögött egyet-Van rajtad bugyi?-kérdezte.

-Miből gondolod,hogy nincs?-kuncogtam.

-Megnézhetem?-kérdezte.

Felálltam az ágyon és fölé másztam és neki támaszkodtam a falnak. Felemelte a pólómat és alá nézett. Megnyalta a száját.

-Biztos kell az oda?-nyelt egyet és átlátszó fehér bugyimat vizslatta ami nem csak a víztől ázott át, hanem már a nedvemtől is.

-Hm, én nem tudom. Szerinted?-kérdeztem.

-Szerintem pontosan tudod,hogy én most mire gondolok-mondta és megsimította a puncimat mire felnyögtem. Niall arrébb húzta azt és belenyalt. Összerezzentem. Olyan gyengédséggel tette mégis annyira vad volt,hogy lehetetlen.

-Mit szeretnél?-kérdezte sejtelmesen.

Lemásztam róla és odasétáltam a tévéhez. Kicsit bedőltem majd lekapcsoltam azt is és a játékot is.

-Azt,hogy gyere medencézni.

Felpattant az ágyról és jött utánam.

-Mi tartott ilyen sokáig?-kérdezte Liam.

-Csak sokáig tartott meggyőznöm Niall-t.-kacsintottam rá és mindketten bementünk a vízbe.

2013. augusztus 1., csütörtök

13.rész - 10 perc*

Heló skacok :D Na meghoztam nektek :P Remélem tetszeni fog, nincs semmi hozzáfűzni valóm csak annyi hogy pl 15ből 10 komment névtelenül érkezik és nagyon zavar. Ha továbbra is így lesz átállítom,hogy csak regisztrált tagok írhatnak komit.. szóval na ennyi :D Tudjátok mi a dolgotok
fent van a második is. kérlek legalább nézzetek be. nagyon fontos

15komi 15tetszett


***

-Öltözz, átmegyünk Zayn szobájába filmezni-vigyorgott.

-Miért pont Zaynhez?-húztam fel a szemöldökömet.

-Mert nála a legnagyobb a tévé és a fények is ott a legjobbak.

-Értem.

Megnéztem az üzenetet amit Zayn küldött és elmosolyodtam.

,,Képzeld, veled álmodtam..:D"-írta.

Minek feküdt le aludni 7 órakor? Ez teljesen hibbant. Felkel 9kor aztán pedig nem alszik vissza este. Vagyis ez az ő dolga.

Felöltöztünk mindketten és lementünk a srácokhoz.

-Békülő szex?-vigyorgott Harry. Én csak megforgattam a szemem. Nehogy ne szólaljon meg.

-A francba kezdek egyre izgatottabb lenni,Liam hangja is lehallatszott pedig amikor Daniellel hancúrozott csak a lány hangot lehetett hallani most meg: Ah gyerünk kurva, uuuhh Pam-utánozta Louis Liamet.
Elnevettem magam.

-Hát enyhén szólva elég jó az ágyban-kacsintott és beleszívott a nyakamba.

-Most mit csináljak neki?Buknak rám a férfiak-vontam meg a vállam.

-Csodálkozol?-szólalt meg Niall.

-Ezt kifejtenéd ír manócskám?-huppantam le mellé.

-Hát csak elég rád nézni. Egy igazi bombázó vagy. Az a fenék..

Elégedetten mosolyogtam és keresztbe tettem a combjaimat.

-És a melleid..-folytatta Harry.

-És az egész tested-szólalt meg Zayn is.

-Ne mondjátok,hogy 5ből 5en megbasznátok most azonnal-tátottam el a számat.

-Pedig de-mondták egyszerre.

Liam csak bámult engem és mosolygott a többi srácon. A francba átkozottul nedvessé tett ez a kis beszélgetés.

-Annyira édes vagy-húzott magához Niall és erősen ölelt. A combomat összeszorítottam ahogy megéreztem illatát. Uramisten. Őrülten kívántam mindegyikőjüket.

-Akkor nem filmezünk?-mosolyogtam.

-De, menjünk-mondta Zayn.

Mindannyian elindultunk Zayn szobájába. Majdnem libasorban csak nem a legmagasabb állt előre. Haha.
Niall és Louis rögtön helyet foglaltak a földön, Harry és Liam pedig a két kéz ülőkében. Én viszont az ágyon mert tudtam,hogy miután Zayn berakja a filmet lefog feküdni az ágyra. És így lenne ötösöm a lottón.
Odamentem mellé ő pedig elindította a filmet. Nem igazán világított semmi csak a tévé. Gonosz halott. Ez a film címe.

Már az eleje veszett félelmetes volt ezért közelebb mentem Zaynhez és belefúrtam a fejemet a mellkasába ő pedig ölelt engem. Nem akartam látni a csúnya jeleneteket mert tudtam,hogy rosszat fogok álmodni.
Amikor kicsit lenyugodott a helyzet felnéztem. Liam rossz szemmel nézett rám én pedig csak rányújtottam a nyelvemet. Gyerekes vagyok de ez van.

Mikor már untam a filmet Zayn nyakát kezdtem el csókolgatni.

-Félek-súgtam.

-Ne félj baby-csókolta meg a homlokomat.

Eldöntöttem,hogy most kínozni fogom. Kibújtam a kezei közül és hosszában ráfeküdtem a farkára.

-A francba-mondta Zayn mire mindenki ránk nézett.

-Kényelmes?-vigyorgott Louis.

-Bizony-kuncogtam.

Visszafordultak a srácok én pedig elkezdtem mozogni. Hogy hogyan sikerült azt ne kérdezzétek. A fenekemet direkt kinyomtam mert biztos voltam benne,hogy azt nézi. Rápillantottam. Az ujjamat beakasztottam a számba és körülbelül úgy festettem,mint egy kurva.
Zayn rámarkolt a popsimra én pedig felnyögtem.

-Ah Zayn-kiáltottam el magam.

-Srácok én ezt már nem bírom-fakadt ki Zayn. Vigyorogva néztem rá.

-Mit nem bírsz tesó?-kérdezte Niall.

-Már megint kurvára felizgatott ez a ribanc.

Leszálltam róla és a farkára néztem.

-Oh bizony-haraptam bele a számba.

-Liam, haver. Légyszi, hagy dugjam meg-könyörgött Zayn a nagy szemeivel. Felnevettem. Kicsit kigomboltam a pólómat így látszódott a mellem. Bedőltem egy picit és egy puszit nyomtam az arcára.

-Zayn, bébi,mondd, mennyire szeretnél szétbaszni?-hajoltam közel hozzá.

-Szent szar-nyögött fel Harry.

-Annyira,mint amennyire egy Directioner szeretné,hogy megbasszuk őt-vihogott.

-Na figyeljetek srácok,-állt fel Liam-,10 percetek van,hogy azt csináljatok vele amit akartok-mondta és elővette a telefonját.

-Komolyan?Fejenként vagy így együtt?-kérdezte Niall.

-Az szinte semmire sem elég-nyafogott Harry.

-Kényeztetésre elég, ahhoz,hogy hozzá érjetek viszont így egyikőtök sem fogja megbaszni.

-Gonosz vagy-nézett idegesen Zayn.

-Örüljetek,hogy ennyit is kaptok-mondta Liam. Olyan volt akárcsak egy főnök. Tetszett ez a stílus.

-Oké-mondta Louis. Rögtön mindenki az ágykörül volt. Liam elővette a telefonját és bekapcsolta a stopperórát.

-Indul-mondta és rányomott a gombra.

Azt hiszem nem bírtam felfogni,hogy mi történik körülöttem. Rögtön megtelt a szoba vággyal. Levegőt aligha lehetett kapni. A mellemet markolták, a fenekemet,összevissza csókolgattak. Az egyik pillanatban még Niall csókolt a másikban már Harry.

Amikor lekerült a nadrágom mindenki felnyögött szinte kórusban.

-Kurva szexi vagy-nyögött a fülembe Louis aztán belemarkolt a seggembe. Mire észrevettem már a pólóm sem volt rajtam. Az valahol széttépve a padlón hevert. Szívogatták, csókolgatták, harapdálták a mellemet. Azt hittem,hogy a mennyországban vagyok. Négy pár kéz munkálkodott rajtam. Hátam mögött Zayn állt. Belemarkoltam a farkába mire felnyögött. Egy hatalmasat nyögtem amikor megéreztem a puncimban négy ujjat ami olyan gyorsan járt a puncimban,hogy szinte remegett a testem. Liamre néztem aki kamerázott. A hátamat szívták, miközben valaki a mellemet, a hasamat, a nyakamat és mindenemet. A francba ez nagyon megfog látszódni de jelen pillanatban kicsit sem érdekel. Lenéztem és azt láttam,hogy Niall ujjai járnak bennem Harry pedig olyan gyorsan nyal ahogy csak tud. Zayn a melleimet pöckölte, szívta. Hatalmasakat nyögtem. A nedv csak úgy folyt le a combomon. Alig bírtam megállni a két lábamon, szerencsére Louis megtartott.

-Oh srácok-nyögtem hatalmasakat.

-Lejárt az idő-mondta Liam és abban a pillanatban mindenki eltűnt belőlem, és körülem.

-A picsába még csak el sem élveztem-nyafogtam.

-Most pedig nézzétek végig,hogy hogyan baszom szét azt ami az enyém-mondta Liam dühösen.
Niall kezébe adta a telefont,hogy kamerázzon tovább és felém indult. Lelökött az ágyra és rám mászott. A bugyit megint leszakította rólam, és amire észrevettem már ruha egy szál sem volt rajta.Hatalmas dákója már bennem is volt. Teljesen extázisban voltam. Liam kurva gyorsan mozgott bennem én pedig nem győztem nyögni. A takarót markolásztam és teljesen úgy éreztem,hogy nekem itt végem van. A melleimet markolta én pedig a hátát. Éreztem ahogy a vér végigfolyik rajta.

-Liaaaaaaaaaaaaaam. Gyorsabban-ordítottam rá.

Nem tudom,hogy ennél,hogy lehetett gyorsabban de Liam olyan volt mint az a mesefigura,Sony. Kicsit lelassult és lökései erősebbek lettek.

-E-El fogok.....

-Én is-mondta és abban a pillanatban belém élvezett. Nekem sem kellett sok ahogy megéreztem nedvét magamban egy hatalmasat élveztem.

A srácok tátott szájjal nézték az egészet én pedig csak röhögtem rajtuk.